Norins Ost Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Norins Ost Aktiebolag är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Norins Ost Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norins Ost Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Norins Ost Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1983-12-06. Men sedan 1984-01-01 så har Norins Ost Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Storg. 54, 582 28, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norins Ost Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-123827.

Linköping arbetar för att företag som Norins Ost Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norins Ost Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av mejeriprodukter, livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norins Ost Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Norin Selhag, Lena Gudrun -Norin, Mats Bo.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norins Ost Aktiebolag och det är följande personer, Norin, Mats Bo som är född 1969 och har titeln VD, Norin, Mats Bo som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Otto Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Norin Selhag, Lena Gudrun som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Willén, Susanne Elisabeth som är född 1972 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Norins Ost Aktiebolag är 556236-5634.