Sturehed Förvaltning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Sturehed Förvaltning Aktiebolag är ett företag som finns i Linköping. I Sturehed Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sturehed, Bo Micael som är född 1968 och har titeln VD, Sturehed, Bo Micael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturehed, Bo Sture som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sturehed, Gunn Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sturehed Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sturehed Förvaltning Aktiebolag på telefon 013-218700.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, investera i och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sturehed Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sturehed Förvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sturehed Förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sturehed Förvaltning Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sturehed Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sturehed, Bo Micael -Sturehed, Bo Sture -Sturehed, Gunn Elisabeth

Sturehed Förvaltning Aktiebolag har 556229-4677 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.