S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Aktiebolag som heter S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1983-02-01 så har S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hertig Karlsg. 5 C, 582 21, Linköping. Vi ni istället prata med S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag så kan ni göra det på 013-312804.

Bolaget har som föremål för sin verksamhet att direkt eller indirekt förmedla företag och kommersiella fastigheter, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bengtsson, Olov Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Staaf, Bo Evert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Hans Ove Emil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Håkan Vilhelm som är född 1952 och har titeln Suppleant, Romin, Gunnar Jan-Ove som är född 1950 och har titeln Suppleant, Skarsjö, Lennart Nils Ingemar som är född 1945 och har titeln SuppleantHansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisor, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bengtsson, Olov Kenneth Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

S.F.F. Svensk Företagsförmedling Aktiebolag har 556224-8087 som sitt organisationsnummer.