Unilink Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Unilink Aktiebolag är en verksamhet som finns i Linköping. I Unilink Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Anders som är född 1945 och har titeln VD, Rohman, Håkan Axel Enar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Anders som är född 1945 och har titeln Suppleant, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Unilink Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Unilink Aktiebolag på telefon 0142-21590.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av instrument och teknik på det medicinska området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Unilink Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Unilink Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Unilink Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Unilink Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Unilink Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Unilink Aktiebolag har 556217-4366 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.