Garantgruppen AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Garantgruppen AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Garantgruppen AB är ett av dem. Statusen för Garantgruppen AB är att Bolaget är aktivt.

Garantgruppen AB är ett Aktiebolag och skapades 1979-10-10. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Garantgruppen AB ska trivas.

Garantgruppen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förmedling av inköps- och leverantörsavtal avseende teknisk fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Garantgruppen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Garantgruppen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Garantgruppen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-154510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Garantgruppen AB är Karlsson, Sten Karl-Johan som är född 1976 och har titeln Extern VD, Hansson, Jan Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Bo Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Carl Roland som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööf, Thomas Ulf Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Mats Sigurd som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotSandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Garantgruppen AB har 556201-5114 som sitt organisationsnummer.