Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag

Östergötlands län

Information

Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag är ett företag som finns i Linköping. I Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linné, Lars Magnus Edvin som är född 1958 och har titeln VD, Linné, Lars Magnus Edvin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Lars Erik som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Linné, Anna Ingrid Kristina som är född 1926 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag på telefon 013-80900.

Bolaget skall driva försäljning av gas- och petroleumprodukter, bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Linné, Lars Erik -Linné, Lars Magnus Edvin

Vikingstad Åkeris Förvaltningsaktiebolag har 556187-8736 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.