TLM i Linköping AB

Östergötlands län

Information

TLM i Linköping AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som TLM i Linköping AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TLM i Linköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TLM i Linköping AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1973-05-28. Men sedan 1978-01-01 så har TLM i Linköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Oskarsg. 41, 582 73, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TLM i Linköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-356400.

Linköping arbetar för att bolag som TLM i Linköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TLM i Linköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall hyra ut och sälja byggmaskiner och utrustning, bedriva uthyrning av person- och lastbilar, bedriva yrkesmässig trafik avseende godsbefordran samt äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även kunna äga och förvalta värdepapper.

Firmatecknare för TLM i Linköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Myrinder, Hans Christer -Nilsson, Bengt Åke Gunnar -Parbrand, Ove Ruben.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TLM i Linköping AB och det är följande personer, Parbrand, Ove Ruben som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Myrinder, Hans Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Åke Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Parbrand, Johan Marcus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Sundin, Ulf Johan som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant.Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ulf Sundin Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TLM i Linköping AB är 556181-1315.