Lintron Technologies Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lintron Technologies Aktiebolag är ett företag som finns i Linköping. I Lintron Technologies Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Jan Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln VD, Magnusson, Jan Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Erik Anders som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Margit Gunilla G som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Önnerth, Per Fredrik som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lintron Technologies Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lintron Technologies Aktiebolag på telefon 013-242990.

Bolaget skall bedriva konstruktion, tillverkning och försäljning av elektronikkomponenter för industrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lintron Technologies Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lintron Technologies Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lintron Technologies Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lintron Technologies Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lintron Technologies Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Magnusson, Jan Bertil Ingemar

Lintron Technologies Aktiebolag har 556175-2873 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.