I. Fredberg Trading Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med möbler, mattor, textilier, teater- och filmrekvisita samt idka handel med värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för I. Fredberg Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är I. Fredberg Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1972-11-13 så skapades I. Fredberg Trading Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel I. Fredberg Trading Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

I. Fredberg Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556171-8668 är organisationsnummret för företaget som finns i Linköping.

Just nu är I. Fredberg Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med I. Fredberg Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-311315 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom I. Fredberg Trading Aktiebolag är Fredberg, Gösta Konrad Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredberg, Christin Anna Louise som är född 1981 och har titeln Suppleant, Fredberg, Kamilla Christin Louise som är född 1978 och har titeln Suppleant, Fredberg, Karl Ingemar som är född 1980 och har titeln Suppleant, Svensson, Dick Yngve som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.