Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Linköping och Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-11-24. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag ska trivas.

Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-123462.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Kagerö, Lennart Agne Henry som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Heineman, Peter Eric Lennart som är född 1963 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kagerös Fastighetsförvaltning Aktiebolag har 556154-0914 som sitt organisationsnummer.