ALcontrol AB

Östergötlands län

Information

556152-0916 är organisationsnummer för verksamheten ALcontrol AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALcontrol AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som ALcontrol AB finns i.

ALcontrol AB har varit registrerat sedan 1971-10-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ALcontrol AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

ALcontrol AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ALcontrol AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kemi, Frans Mikael

Vill ni komma i kontakt med ALcontrol AB så kan ni göra det på telefon genom 013-254900 eller genom brev på följande adress:
Olaus Magnus v. 27, 583 30, Linköping

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att självt eller genom dotterbolag utföra laboratorietester av jord- vatten, luft-, och livsmedelsvaror, att äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ALcontrol AB och det är Kemi, Frans Mikael som är född 1968 och har titeln VD, Gibbs, Simon Spencer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cruddace, David Lee som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kemi, Frans Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor