Linköpings Gummicentral AB

Östergötlands län

Information

Linköpings Gummicentral AB är ett av många bolag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Linköpings Gummicentral AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linköpings Gummicentral AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Linköpings Gummicentral AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1969-07-14. Men sedan 1980-01-01 så har Linköpings Gummicentral AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Slöjdg. 31, 582 77, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linköpings Gummicentral AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-313095.

Linköping arbetar för att bolag som Linköpings Gummicentral AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Linköpings Gummicentral AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva handel med däck och fälgar samt bedriva däckservice ävesnom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Linköpings Gummicentral AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Grönedal, Ulf Ebbe Firman tecknas två i förening av -Grönedal, Ulf Magnus -Grönedal, Ulf Rikard -Johansson, Hans Peter -Johansson, Hans-Göran Evert.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linköpings Gummicentral AB och det är följande personer, Grönedal, Ulf Ebbe som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grönedal, Ulf Magnus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönedal, Ulf Rikard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans-Göran Evert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor.Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Linköpings Gummicentral AB är 556127-5925.