SMM Medical Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall erbjuda multinationella medicinteknikföretag licensrättigheter till egenutvecklade patentskydadde minnesmaterialbaserade sjukvårdsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SMM Medical Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Linköping så är SMM Medical Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Linköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Linköping och i Östergötlands län. Redan 1969-02-18 så skapades SMM Medical Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel SMM Medical Aktiebolag har haft det sedan 2007-08-23.

SMM Medical Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-09-12

556123-6414 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Linköping.

Just nu är SMM Medical Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med SMM Medical Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-187152 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SMM Medical Aktiebolag är Wedholm, Carl-Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlin, Lars Jonas Albert som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Röcklinger, Per Magnus som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .