Almeviks Motor Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Almeviks Motor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. Almeviks Motor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Almeviks Motor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556108-2651.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 013-242470 alternativt besöka eller skicka post till Almeviks Motor Aktiebolag på följande adress Industrig. 46, 582 77, Linköping.

Almeviks Motor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Almeviks Motor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Almevik, Ida Sofia som är född 1976 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med bilar och drivmedel samt utföra bilservice,handel med värdepapper,fastighetsförvaltning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.