Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag är en verksamhet som finns i Linköping. I Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anderini, Lars Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderini, Agneta Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag på telefon 013-131412.

Bolaget skall driva försäljning och uthyrning av biljardbord och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Biljardspecialisten Lars Anderini Aktiebolag har 556088-0709 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.