BALA AB

Östergötlands län

Information

BALA AB är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som BALA AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BALA AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

BALA AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1963-03-18. Men sedan 1980-01-01 så har BALA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stenhagsv. 122, 589 27, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BALA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-148907.

Linköping arbetar för att företag som BALA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BALA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget ska, direkt eller indirekt via dotterbolag, bedriva gummiverkstad samt handel med bilgummi jämte därmed förenlig verksamhet. Dessutom ska bolaget bedriva fastighetsförvaltning och handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BALA AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Ahlberg, Bengt Anders -Ahlberg, Bo Anders -Ahlberg, Lars Anders.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BALA AB och det är följande personer, Ahlberg, Bengt Anders som är född 1929 och har titeln Extern firmatecknare, Ahlberg, Bo Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg, Lars Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant, Molander, Claes-Uno Julius som är född 1957 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för BALA AB är 556086-8969.