Jacobs Bildelar Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556083-0993 är organisationsnummer för företaget Jacobs Bildelar Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jacobs Bildelar Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Jacobs Bildelar Aktiebolag finns i.

Jacobs Bildelar Aktiebolag har varit registrerat sedan 1962-05-29 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jacobs Bildelar Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Jacobs Bildelar Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jacobs Bildelar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jacobs Bildelar Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 013-142300 eller genom brev på följande adress:
Slöjdg. 27, 582 77, Linköping

Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet av maskiner, samt försäljning av bilar, biltillbehör och verktyg, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jacobs Bildelar Aktiebolag och det är Gustafsson, Stig Hans Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gund Elisabeth Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,