Aktiebolaget Svensk Leca

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Svensk Leca är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Svensk Leca finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Svensk Leca är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Svensk Leca som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1961-03-21. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Svensk Leca varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gärstad, 582 75, Linköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Svensk Leca så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-242400.

Linköping arbetar för att företag som Aktiebolaget Svensk Leca ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Svensk Leca. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget ska driva tilverkning och försäljning av byggnadsmaterial och därmed driva förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Svensk Leca är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Edgarsson, Lars-Erik Firman tecknas två i förening av -Hansson, Anders Göran -Johansson, Bengt Elmer -Sjöberg, Karin Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Svensk Leca och det är följande personer, Edgarsson, Lars-Erik som är född 1954 och har titeln VD, Edgarsson, Lars-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anders Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bengt Elmer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Malin Sissel som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Pihl, Anders Torsten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Franzén, Nils Doglas Grimborg som är född 1950 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, John Arne Henrik som är född 1974 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Sjöberg, Karin Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Svensk Leca är 556077-8127.