Bjärka-Säby Eldistribution AB

Östergötlands län

Information

556055-5475 är organisationsnummer för verksamheten Bjärka-Säby Eldistribution AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjärka-Säby Eldistribution AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Linköping som är den kommunen som Bjärka-Säby Eldistribution AB finns i.

Bjärka-Säby Eldistribution AB har varit registrerat sedan 1951-05-28 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjärka-Säby Eldistribution AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

Bjärka-Säby Eldistribution AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Linköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bjärka-Säby Eldistribution AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bjärka-Säby Eldistribution AB så kan ni göra det på telefon genom 013-44016 eller genom brev på följande adress:
Bjärka-Säby, 590 55, Sturefors

Bolaget skall bedriva nätverksamhet inom sitt eldistributionsområde, utöva entreprenadverksamhet, äga anläggningar, äga och förvalta fast och lös egendom, äga och förvalta aktier och andelar samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjärka-Säby Eldistribution AB och det är Ekman, Carl Johan Oscar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Anita Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,