IFS World Operations AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns IFS World Operations AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Linköping här finns det många olika Aktiebolag. IFS World Operations AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Linköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

IFS World Operations AB är momsregistrerat sedan2003-09-04 och har organisationsnummer 556040-6042.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 013-4604000 alternativt besöka eller skicka post till IFS World Operations AB på följande adress Teknikringen 5, 583 30, Linköping.

IFS World Operations AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-28.

I IFS World Operations AB så sitter följande personer i styrelsen: , Petersson, Thomas Åke Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, försäljning och marknadsföring av relationsdatabaserade industri- och finansapplikationer och idka därmed förenlig verksamhet.