Bergquist VVS Service Ljungsbro

Östergötlands län

Information

541012-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bergquist VVS Service Ljungsbro. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bergquist VVS Service Ljungsbro är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Bergquist VVS Service Ljungsbro finns i.

Bergquist VVS Service Ljungsbro har varit registrerat sedan 1997-07-01 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bergquist VVS Service Ljungsbro så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bergquist VVS Service Ljungsbro är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Bergquist VVS Service Ljungsbro är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bergquist VVS Service Ljungsbro så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

VVS service. Försäljning VVS artiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Bergquist VVS Service Ljungsbro och det är Bergqvist, Stig Ulf som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,