Aktivitet - Arbete Gerd Perneros

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter Aktivitet - Arbete Gerd Perneros. Det finns flera företag som liknar Aktivitet - Arbete Gerd Perneros i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktivitet - Arbete Gerd Perneros är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1994-07-19 så har Aktivitet - Arbete Gerd Perneros varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aktivitet - Arbete Gerd Perneros och det finns fler företag som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Aktivitet - Arbete Gerd Perneros så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aktivitet - Arbete Gerd Perneros så kan ni göra det på .

Arbetsterapi företrädesvis personer med ryggbesvär, utifrån en utredningsmodell som belyser aktiviteter inom ADL, boende, hem- arbete, socialt, fritid ställt i relation till arbete. Inom arbetet utreds bakomliggande faktorer till arbetshinder, som kan vara belastning, arbetsställningar, organisation, takt, miljö, psykosociala faktorer, kompetens etc. Arbetsplatsbesök med för- slag till lösningar ev. arbetstekniska hjälpmedel. Undervisning, utveckling av produkter. Slututredningsrapport.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Perneros, Gerd Kristina Elisabeth som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Aktivitet - Arbete Gerd Perneros har 531123-XXXX som sitt organisationsnummer.