Collste Arkitektur och Funktion

Östergötlands län

Information

Collste Arkitektur och Funktion är en verksamhet som finns i Linköping. I Collste Arkitektur och Funktion finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson Collste, Jenny Kristina E som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Collste Arkitektur och Funktion så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Collste Arkitektur och Funktion på telefon 013-214630.

Arkitektverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Collste Arkitektur och Funktion av bolagstypen Enskild firma.

Collste Arkitektur och Funktion är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Collste Arkitektur och Funktion innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-08 och Collste Arkitektur och Funktion är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Collste Arkitektur och Funktion så är det följande:

Collste Arkitektur och Funktion har 510328-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.