Kerstins Hårvård

Östergötlands län

Information

Kerstins Hårvård hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Kerstins Hårvård finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kerstins Hårvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kerstins Hårvård har haft sedan 1994-01-01. Kerstins Hårvård har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kerstins Hårvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-149103.

Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kerstins Hårvård har idag 501130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kerstins Hårvård

Damfrisering.

I Kerstins Hårvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Kerstin Anne-Marie som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .