JBK Redovisning

Östergötlands län

Information

501123-XXXX är organisationsnummer för företaget JBK Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JBK Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som JBK Redovisning finns i.

JBK Redovisning har varit registrerat sedan 2006-03-27 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för JBK Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

JBK Redovisning är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för JBK Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med JBK Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 073-3102095 eller genom brev på följande adress:

Att verka som Redovisnings-och ekonomikonsult och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med JBK Redovisning och det är Karlsson, Jan Bertil som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,