Hörnströms Elektriska

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Hörnströms Elektriska är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hörnströms Elektriska är ett av dem. Statusen för Hörnströms Elektriska är att Bolaget är aktivt.

Hörnströms Elektriska är ett Enskild firma och skapades 1996-12-03. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hörnströms Elektriska ska trivas.

Hörnströms Elektriska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-10. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer, reparation och underhåll av elektriska installationer samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hörnströms Elektriska är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Hörnströms Elektriska och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Hörnströms Elektriska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-74131.

.

De som är på något sätt har med Hörnströms Elektriska är Hörnström, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hörnströms Elektriska har 500718-XXXX som sitt organisationsnummer.