Bagatell musikprodukter

Östergötlands län

Information

490711-XXXX är organisationsnummer för företaget Bagatell musikprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bagatell musikprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Bagatell musikprodukter finns i.

Bagatell musikprodukter har varit registrerat sedan 1998-03-13 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bagatell musikprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Bagatell musikprodukter är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Bagatell musikprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bagatell musikprodukter så kan ni göra det på telefon genom 070-8307574 eller genom brev på följande adress:

Musikartiklar till musikskolor och kyrkor.

Det finns olika personer som har en koppling med Bagatell musikprodukter och det är Sundvall, Lars Gunnar Bertil som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,