KR Byggtjänst i Linköping

Östergötlands län

Information

KR Byggtjänst i Linköping hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där KR Byggtjänst i Linköping finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. KR Byggtjänst i Linköping tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket KR Byggtjänst i Linköping har haft sedan 2007-05-31. KR Byggtjänst i Linköping har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till KR Byggtjänst i Linköping så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-101444.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

KR Byggtjänst i Linköping har idag 480909-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KR Byggtjänst i Linköping

Byggservice.

I KR Byggtjänst i Linköping så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosén, Kent Inge som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .