Musikterapeut Katarina Lind

Östergötlands län

Information

471215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Musikterapeut Katarina Lind. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Musikterapeut Katarina Lind är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Musikterapeut Katarina Lind finns i.

Musikterapeut Katarina Lind har varit registrerat sedan 2005-09-27 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Musikterapeut Katarina Lind så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

Musikterapeut Katarina Lind är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för Musikterapeut Katarina Lind är följande:

Vill ni komma i kontakt med Musikterapeut Katarina Lind så kan ni göra det på telefon genom 013-60070 eller genom brev på följande adress:

Bedriver musikterapi och massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Musikterapeut Katarina Lind och det är Lind, Anna Catharina Maria som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,