Bibbi Bergs Damfrisering

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Bibbi Bergs Damfrisering är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bibbi Bergs Damfrisering är ett av dem. Statusen för Bibbi Bergs Damfrisering är att Bolaget är aktivt.

Bibbi Bergs Damfrisering är ett Enskild firma och skapades 1977-08-12. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bibbi Bergs Damfrisering ska trivas.

Bibbi Bergs Damfrisering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfrisering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bibbi Bergs Damfrisering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bibbi Bergs Damfrisering och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Bibbi Bergs Damfrisering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-138580.

.

De som är på något sätt har med Bibbi Bergs Damfrisering är Berg, Brittmarie som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bibbi Bergs Damfrisering har 470316-XXXX som sitt organisationsnummer.