Office Copy Center i Östergötland

Östergötlands län

Information

Office Copy Center i Östergötland är en verksamhet som finns i Linköping. I Office Copy Center i Östergötland finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Lars-Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Office Copy Center i Östergötland så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Office Copy Center i Östergötland på telefon 013-76333.

Försäljning av kontors- och tryckerimaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Office Copy Center i Östergötland av bolagstypen Enskild firma.

Office Copy Center i Östergötland är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Office Copy Center i Östergötland innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Office Copy Center i Östergötland är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Office Copy Center i Östergötland så är det följande:

Office Copy Center i Östergötland har 460302-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.