LW Byggprojektering

Östergötlands län

Information

LW Byggprojektering hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där LW Byggprojektering finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. LW Byggprojektering tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket LW Byggprojektering har haft sedan 1995-01-01. LW Byggprojektering har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LW Byggprojektering så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-52564.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

LW Byggprojektering har idag 450204-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LW Byggprojektering

Konsultverksamhet inom byggnadsbranschen.

I LW Byggprojektering så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallentin, Lennart Christer som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .