IBJAL Ekonomikonsult

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och IBJAL Ekonomikonsult är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och IBJAL Ekonomikonsult är ett av dem. Statusen för IBJAL Ekonomikonsult är att Bolaget är aktivt.

IBJAL Ekonomikonsult är ett Enskild firma och skapades 1994-01-04. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som IBJAL Ekonomikonsult ska trivas.

IBJAL Ekonomikonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Redovisning, bokföring, ekonomiska konsultationer, bolagsbild- ningar, revision samt därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IBJAL Ekonomikonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är IBJAL Ekonomikonsult och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med IBJAL Ekonomikonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-76240.

.

De som är på något sätt har med IBJAL Ekonomikonsult är Johansson, Björn Åke som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

IBJAL Ekonomikonsult har 450105-XXXX som sitt organisationsnummer.