Ruben Brage Natur och Kulturhistoria

Östergötlands län

Information

Ruben Brage Natur och Kulturhistoria hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Ruben Brage Natur och Kulturhistoria finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ruben Brage Natur och Kulturhistoria tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ruben Brage Natur och Kulturhistoria har haft sedan 2006-10-19. Ruben Brage Natur och Kulturhistoria har funnits sedan och 2006-11-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ruben Brage Natur och Kulturhistoria så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3452117.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Ruben Brage Natur och Kulturhistoria har idag 440804-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ruben Brage Natur och Kulturhistoria

Guidning, föredrag, utbildning och konsultation, företrädesvis inom natur och kulturhistoria. Även renovering och vårdande åtgärder inom dessa områden.

I Ruben Brage Natur och Kulturhistoria så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brage, Ruben Gunnar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .