SteEk Consulting

Östergötlands län

Information

SteEk Consulting är ett av många företag som finns i Linköping. Det är nämligen den kommunen som SteEk Consulting finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SteEk Consulting är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-09-11.

SteEk Consulting som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2003-08-11. Men sedan 2003-10-02 så har SteEk Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SteEk Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Linköping arbetar för att företag som SteEk Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för SteEk Consulting. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Konsulting inom: Marknadsföring, marknadskontakter, offentlig förvaltningskontakter, marknadsjuridik, organisationsteori, managementteori samt egen uthyrning som VD alt. medlem i ledningsgrupp.

Firmatecknare för SteEk Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SteEk Consulting och det är följande personer, Eklöf, Stellan Erik som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för SteEk Consulting är 431027-XXXX.