TopCon

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter TopCon. Det finns flera verksamheter som liknar TopCon i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TopCon är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-08-16 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 2007-05-07 så har TopCon varit registrerat och sedan 2007-08-16 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TopCon och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med TopCon så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TopCon så kan ni göra det på 070-8819585.

Konsultverksamhet gentemot svensk verkstadsindustri. Försäljning av främst materialtekniska tjänster till svensk verkstadsindustri, försäljning av kemiska rengöringsartiklar till svensk verkstadsindustri (flyg-, bil- och övrig fordonsindustri), försäljning av sk. fastighetsboxar (postboxar) till fastighetsbolag, byggentreprenörer och bostadsrättsföreningar i Östragötaland.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindström, Gustaf Göran som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TopCon har 430421-XXXX som sitt organisationsnummer.