Firma J o Palmberg

Östergötlands län

Information

430206-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma J o Palmberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma J o Palmberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Firma J o Palmberg finns i.

Firma J o Palmberg har varit registrerat sedan 1977-03-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma J o Palmberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Firma J o Palmberg är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Firma J o Palmberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma J o Palmberg så kan ni göra det på telefon genom 013-281142 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet (teknisk rådgivning, beräkning och konstruktion).

Det finns olika personer som har en koppling med Firma J o Palmberg och det är Palmberg, Jan Ove Stig som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,