Adela Musik och Uttryckande Konstterapi

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Linköping och Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är ett av dem. Statusen för Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är att Bolaget är aktivt.

Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är ett Enskild firma och skapades 1994-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Adela Musik och Uttryckande Konstterapi ska trivas.

Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Linköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Psykoterapi med icke verbala uttryckssätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Adela Musik och Uttryckande Konstterapi och det finns flera verksamheter som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Adela Musik och Uttryckande Konstterapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-59035.

.

De som är på något sätt har med Adela Musik och Uttryckande Konstterapi är Andersson, Elsa Margon Birgitta som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Adela Musik och Uttryckande Konstterapi har 420119-XXXX som sitt organisationsnummer.