Formulera, Inger Kippel Text & Layout

Östergötlands län

Information

411121-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Formulera, Inger Kippel Text & Layout. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Formulera, Inger Kippel Text & Layout är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Formulera, Inger Kippel Text & Layout finns i.

Formulera, Inger Kippel Text & Layout har varit registrerat sedan 1995-08-24 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Formulera, Inger Kippel Text & Layout så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Formulera, Inger Kippel Text & Layout är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Formulera, Inger Kippel Text & Layout är följande:

Vill ni komma i kontakt med Formulera, Inger Kippel Text & Layout så kan ni göra det på telefon genom 013-142453 eller genom brev på följande adress:

Journalistik, information och översättning.

Det finns olika personer som har en koppling med Formulera, Inger Kippel Text & Layout och det är Wahlström Kippel, Inger Maria B som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,