Gerd's Massage och Zoonterapi

Östergötlands län

Information

401210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gerd's Massage och Zoonterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gerd's Massage och Zoonterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Gerd's Massage och Zoonterapi finns i.

Gerd's Massage och Zoonterapi har varit registrerat sedan 1996-02-02 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gerd's Massage och Zoonterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Gerd's Massage och Zoonterapi är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Gerd's Massage och Zoonterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gerd's Massage och Zoonterapi så kan ni göra det på telefon genom 013-370200 eller genom brev på följande adress:

Massage och zoonterapi.

Det finns olika personer som har en koppling med Gerd's Massage och Zoonterapi och det är Olsson, Gerd Karin som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,