Östgöta Skogsprodukter

Östergötlands län

Information

391020-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Östgöta Skogsprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Östgöta Skogsprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som Östgöta Skogsprodukter finns i.

Östgöta Skogsprodukter har varit registrerat sedan 1994-01-03 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Östgöta Skogsprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Östgöta Skogsprodukter är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Östgöta Skogsprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Östgöta Skogsprodukter så kan ni göra det på telefon genom 013-65202 eller genom brev på följande adress:

Handel med skogsprodukter såsom svamp, bär, vilt, skog, virke mm. Konsultverksamhet inom skogsbranschen. Förvaltning av fastigheter och kapital.

Det finns olika personer som har en koppling med Östgöta Skogsprodukter och det är Lindberg, Bernt Roland som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,