Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson

Östergötlands län

Information

Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson är ett bolag som finns i Linköping. I Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Assar Kennet Ingemar som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson på telefon .

Handelsrörelse.

Idag är Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson av bolagstypen Enskild firma.

Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson innehar ej F-skattsedel och Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson så är det följande:

Maskin- och Verktygstjänst Kennet Johansson har 370501-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.