Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling

Östergötlands län

Information

Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling är ett företag som finns i Linköping. I Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tibbling, Gudrun Kristina som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling på telefon 013-133244.

Konsult inom väv- och textilbranschen.

Idag är Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling av bolagstypen Enskild firma.

Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Linköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-21 och Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling så är det följande:

Textil o. Vävkonsult Gudrun Tibbling har 370406-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.