Malmslätts Allservice Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Linköping och Malmslätts Allservice Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Malmslätts Allservice Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Malmslätts Allservice Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Malmslätts Allservice Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2008-05-23. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Malmslätts Allservice Handelsbolag ska trivas.

Malmslätts Allservice Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-29. I Linköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Däckservice och bilservice, markbeläggning på villatomter, husreparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Malmslätts Allservice Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-05-29.

Idag är Malmslätts Allservice Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Malmslätts Allservice Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5047209.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Malmslätts Allservice Handelsbolag är Snäll, Micke Knut Robert som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Wahlsten, Hannah Marie som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Malmslätts Allservice Handelsbolag har 969735-3549 som sitt organisationsnummer.