Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag finns. I Linköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag har haft sedan 2007-03-15. Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-03-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandtorpsg. 1 B, 587 31, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-4655202.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag har idag 969725-2253 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag

Hälsa såsom meditation, regression, samtalsterapi, rådgivning, personlig utveckling och massage samt heminredning.

I Urban & Kristina Åslund Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åslund, John Urban som är född 1951 och har titeln Komplementär, Åslund, Anna Frida Kristina som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .