Vikingsten Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969718-2674 är organisationsnummer för verksamheten Vikingsten Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vikingsten Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Linköping som är den kommunen som Vikingsten Handelsbolag finns i.

Vikingsten Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-04-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vikingsten Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-15.

Vikingsten Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för Vikingsten Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Vikingsten Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 013-81122 eller genom brev på följande adress:
Fålåsav., 590 49, Vikingstad

Försäljning av trädgårdsplattor, marksten och allt annat förekommande betongmaterial till hus och trädgård även trädgårdskonst.

Det finns olika personer som har en koppling med Vikingsten Handelsbolag och det är Nilsson, Klas Göran som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Linda Caroline som är född 1972 och har titeln Bolagsman,