MRS Event Handelsbolag

Östergötlands län

Information

969714-9368 är organisationsnummer för företaget MRS Event Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MRS Event Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Linköping som är den kommunen som MRS Event Handelsbolag finns i.

MRS Event Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-11-21 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MRS Event Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MRS Event Handelsbolag är och det finns flera bolag i Linköping som också är .

Firmatecknare för MRS Event Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med MRS Event Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7562053 eller genom brev på följande adress:
Alvastrag. 2C, 582 48, Linköping

Eventbolag som hjälper kunder med arrangemang inom upplevelseindustrin. Arrangemangen har ofta inslag av kurser och föreläsningar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MRS Event Handelsbolag och det är Möller, Björn Rolf Carl som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Rosander, Anders Jan Folke Ernst som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Strandberg, Jonathan Christopher som är född 1980 och har titeln Bolagsman,