Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Linköping och Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-01-18. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag ska trivas.

Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med nya och secondhandvaror såsom möbler, kläder, skodon, böcker, prylar, kuriosa och därmed förenlig verksamhet. Försäljning av barnkläder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-121040.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag är Widman, Kristofer Daniel Torbjörn som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Widman, Sofie Margareta som är född 1978 och har titeln Bolagsman, .

Widmans Second Hand & Nu Handelsbolag har 969707-6546 som sitt organisationsnummer.