Stall KCK Handelsbolag

Östergötlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Linköping och Stall KCK Handelsbolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Stall KCK Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall KCK Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall KCK Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-01-14. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Linköping där företaget finns i jobbar för att företag som Stall KCK Handelsbolag ska trivas.

Stall KCK Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Linköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Träning, tävling och avel med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall KCK Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Stall KCK Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Linköping.

Vill man komma i kontakt med Stall KCK Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5664249.

Firman tecknas av Glad, Karl Arne Charles..

De som är på något sätt har med Stall KCK Handelsbolag är Glad, Karl Arne Charles som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Stall KCK Handelsbolag har 969707-5308 som sitt organisationsnummer.