Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag

Östergötlands län

Information

Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag finns. I Linköping så finns det många olika Kommanditbolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till RUSTHÅLLAREGATAN 14, 586 43, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0704-159593.

Linköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag har idag 969705-3578 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag

Städning, fönsterputs och hushållsnära tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Service Omtanke & Sånt i Linköping Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vallgren, Roland Peter som är född 1968 och har titeln Komplementär, Brhan Abdela, Pomodian som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare, .